Onze scheidsrechters

Wat doen we?

Hockeyen doe je voor je plezier. Toch is er een aantal verplichtingen die je hebt als je iedere zondag een leuk potje wil spelen. Eén daarvan is fluiten. Veel mensen vinden fluiten niet leuk. Om het voor die mensen ook leuk te houden, kun je bij ons je fluitbeurt over laten nemen.

Dat is niet alles wat we doen. Op onze site kun je bij Mijn Team alles regelen wat je met je team moet regelen: de trainingstijden, wie er rijden, de bierpot, etc. Op deze manier hoef je niet meer heen-en-weer te mailen, maar heb je een centrale plek waar alles staat.

Ons doel

Wat we willen bereiken als bedrijf is het plezier van alle spelers vergroten. Dit doel hebben we in twee onderdelen verdeeld.

Het niveau van alle scheidsrechters in Nederland verhogen.
Een goede scheids draagt bij aan een goede wedstrijd. Daarom willen wij goede scheidsrechters hebben voor elke wedstrijd.

De verplichtingen verminderen.
Dingen moeten doen is meestal niet leuk. Daarom hebben wij als doel om de dingen die echt gedaan moeten worden makkelijker te maken. We zijn voortdurend op zoek naar manieren om het voor spelers, coaches en trainers makkelijker te maken.

Wil je weten hoe we dit proberen te realiseren? Kijk dan bij Onze Keuzes!

Onze keuzes

Wat we doen willen we zo goed mogelijk doen. Daarom proberen we onze producten voortdurend te verbeteren, maar proberen we ook goed te luisteren naar wat er beter kan. De keuzes die we hebben gemaakt om onze producten zo goed mogelijk te maken staan hieronder. Heb je vragen? Of vind je dat iets beter of anders moet? Stuur ons dan een mailtje! We kijken met plezier naar alle vragen en op- of aanmerkingen.

Let op

De site is nog niet af. We zijn hard aan het werk om alle features toe te voegen om ons product af te maken. Excuses hiervoor.

Contact
Regio's
Amsterdam, Bilthoven, Bloemendaal, Den Bosch, Eindhoven, Gooi, Groenekan, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Zeist

Copyright GoeieScheids.nl & Mikroware.nl 2013 | Disclaimer | Alle rechten voorbehouden